Gezelligheid en warmte

Dampende dranken, koele vloeistoffen en pittige hapjes. Gezelligheid en warmte. De stopplaats en het trefpunt voor de fietser, de buurt en de gemeenschap in Tervuren.

Top series voor Stadsfietsen, elektrische fietsen, MTB en Race

Genesis, Csepel, Ahooga en Norta, de stadfiets in Belgie gebouwd. Top series voor MTB en Race. Een niet door de weekse selectie van merken

Afhaalservice voor je fietsreparatie

Een afhaalservices voor je fietsreparaties en het onderhoud van stadsfietsen/ MTB's/ racefietsen. Het onderhoud van sommige MTB-vorken.

De rustplaats voor de commuter

Alles wat woon werkverkeer en de schoolgaande jeugd nodig heeft. De plaats om het woon werk verkeer te regelen.

De bouw je eigen fiets workshop

Bouw je eigen fiets op en doe je eigen onderhoud. Het geven van workshops voor bedrijven of het begeleiden van groepsreizen. Workshop hoe overleef je met je fiets in het wild :)

Fietsen waar je geen afstand van wil nemen

Upcycling: Het recycleren van wat je nog liggen hebt tot een bruikbaar vervoersmiddel. Het opmaken van een oud kader met originele componenten of een oud kader opsmukken met moderne componenten)

De fixed gear service

Het ombouwen van je oude koersfiets tot een fixed gear bicycle (fixie). Wandel buiten met je fixie in 1 dag.

Lifestyle spullen voor het fietsen met stijl

Fietsen doe je in stijl

Internet dienst

Het op punt stellen van tweedehands fietsen (race,mtb, stadsfietsen, cyclocross, vintage)die je op het internet of elders gekocht hebt. Het monteren van materiaal aangekocht op het internet.

Het restaureren van 'de' fiets waar je

...  geen afstand van wil nemen.  De opbouw van je fiets op basis van wat je getekend hebt of aan de hand van voorbeelden. Het op punt stellen van wat je getekend hebt of aan de hand van voorbeelden