In het fietsatelier kan je een afspraak maken voor een reparatie, onderhoud van je fiets of gewoon om jouw speciaal project te bespreken.

 

In het fietsatelier staan gediplomeerde, enthousiaste technici klaar om je fiets te herstellen maar ook om jouw speciale projecten of wensen te bespreken.

Wil je je oude, vertrouwde fiets of tweedehandsfiets - race, MTB, stadsfiets, cyclocross, vintage - opnieuw aan de praat krijgen? Of wil je begeleiding voor het monteren van materiaal dat via internet is aangekocht? Dan helpt de POLEDOR-ploeg je graag verder.

Wil je eigenhandig je fiets samenstellen en monteren? Dan ben je welkom in het atelier na telefonische afspraak. En we helpen je, waar nodig, graag een handje.

 

Het atelier werkt met vaste prijzen voor elke herstelling. Maar wij passen ze flexibel toe.

Je weet dus op voorhand wat een herstelling ongeveer zal kosten. Besteden wij echter minder tijd aan de herstelling, dan rekenen wij dat door naar jouw factuur. Door het niet door te rekenen :-).

In de omgekeerde richting geldt dit principe echter ook.

 

Wij voeren enkel uit wat jij ons vraagt. Merken wij dat er nog wat meer moet gebeuren, dan bellen wij je op of geven wij jou bij het afhalen mee wat er eventueel bij een volgende beurt moet gebeuren. Het laat je toe om het onderhoud van je fiets wat meer in te plannen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Wij herstellen fietsen van alle merken, want de klant gaat voor. Soms echter zullen wij je er attent op maken dat wij noch jij bij een herstelling voordeel of zelfs eer kunnen halen. Sommige fietsen zijn echt heel erg problematisch. Ook sommige herstellingen aan elektrische fietsen zullen we niet aannemen indien we er geen kennis van hebben / toegang toe hebben.