Poledor brengt je een eigenzinnige selectie en een interessante mix. Bijzonder trots zijn we op de collectie stadfietsen van Norta, ons Re-cycle aanbod, het fixed gear gamma, de beauties van Genesis bikes en het onklopbaar aanbod van Csepel Royal.

 

GENESIS - De Britse fietscultuur is groot, met historische uitvindingen, veel tradities en verrassende resultaten. Genesis schrijft zich in die traditie in: ze zijn daar goed in fietsen maken, of het nu van aluminium, carbon of staal is. De Volare bijvoorbeeld is gemaakt van Reynolds 931 RVS buizen en was het laatste stalen kader in het Pro-continentale circuit. Maar laat je ook verleiden door hun lifestyle modellen of hun gravel- en randonneurmodellen naast de teamfietsen van de Madison-Genesis ploeg en door de ultra blitse mountainbikes.

Liefhebbers van fietsen weten dit te waarderen. Je merkt meteen: dit is English design.
Opvallend is dat Britse fietsen comfortabele eigenschappen bezitten, iets wat ze bijvoorbeeld ook in fietsland Denemarken kunnen waarderen.

 

Genesis frames & fietsen zijn met net die componenten samengesteld zodat ze een aangename prijsstelling bereiken, in combinatie met een elegant design en sterke prestaties.

 

NORTA - De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in het DNA van Norta. Met meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap bouwt Norta topproducten met de vinger aan de pols van de steeds evoluerende technologie. De befaamde Norta-kwaliteit wordt gemeten aan de hand van opgelegde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Niet alleen in de fabriek in Olen, maar ook door een onafhankelijk Duits labo en dat merken je bij elke fiets die er het atelier verlaat.

 

Norta beschikt over een moderne, flexibele lakstraat. Voor de productie van wielen wordt gebruik gemaakt van de meest recente technische snufjes. Nortas grootste troef is de knowhow in framebouw en het feit dat hun fabriek en hun service center in Belgie is gelegen. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit en een ultrakorte servicetijd voor bestellingen en fabrieksgaranties. Bestel je nog op zaterdag een fiets in Poledor, dan wordt die meestal de eerstvolgende donderdag reeds geleverd.

 

Voor jou betekent dit alles heel veel fiets voor je geld én onbezorgd fietsplezier.

 

De laatste jaren pakt Norta bovendien uit met een fantastisch aanbod aan elektrische fietsen.

 

 

CSEPEL -   De geschiedenis van Csepel gaat terug tot 1928 als producent van fietsen in licentie van Steyr-Daimler-Puch. Na de val van de Berlijnse muur werd in 1988 het bedrijf overgenomen door het Amerikaanse Schwinn. Hoewel de Schwinn periode slechts enkele jaren duurde, was deze cruciaal voor de Hongaarse fietsindustrie omdat de Amerikanen sterk investeerden in nieuwe technologie en moderne productietechnieken. Uiteindelijk - in 2000 - kwam Schwinn-Csepel in handen van de huidige eigenaars. Csepel produceert 50 verschillende modellen, met inbegrip van MTB’s, racefietsen en e-bikes Jaarlijks worden er een tiental modellen vernieuwd of nieuw uitgebracht. Sommige van deze modellen zijn remakes van traditionele fietsen, retro modellen met moderne componenten, andere daarentegen, zoals de revolutionaire string bike (aandrijving via Dyneema-draad in plaats van met een ketting) zijn revolutionaire ontwerpen, zowel qua design als qua techniek. In elk geval hebben ze allemaal een spectaculair design aan een aangename prijs.

 

Bekijk onze modellen in de detailpaginas en de volledige catalogus op de websites van Genesis, Norta en Csepel